Groene Plaat Verzekering

Posted on

Groene Plaat Verzekering. Voor normaal gebruik zijn het de gele kentekenplaten en zal het je ook opgevallen zijn dat er ook auto’s rondrijden met groene platen. De huidige regelgeving blijft dus van kracht tot eind dit jaar.

Oude auto niet meer welkom in Afrika Verzekerjegarage
Oude auto niet meer welkom in Afrika Verzekerjegarage from verzeker-je-garage.nl

Vanaf 01/07/2019 tot en met 30/06/2020 € 47,52. Premiekorting van 30% bij goed schadeverloop. Dan ben je bij de anwb goed verzekerd.

Voor € 66,81 Per Maand Sluit U Bij Ons Een Groen Plaat Verzekering Af.

Je krijgt dan een groene kaart voor maximaal een verzekeringsjaar. Met deze verzekering bescherm je jouw werknemers als zij letsel oplopen of als hun spullen beschadigd raken tot € 1 miljoen per ongeval. Je kunt je wa verzekering uitbreiden met diefstal dekking.

Vanaf 01/07/2020 Tot En Met 30/06/2021 € 47,74.

Onze website is weer aangepast met een video over het verschil tussen een groene plaat verzekering en een garage verzekering, nieuwsgierig, kijk op www.movea.nl. Verwijder de schroeven, haal de oude kentekenplaat eraf, plaats deze op de groene plaat en markeer waar de oude gaten komen en schroef dan weer door die gaten op de nieuwe groene kentekenplaat. Als je op zoek bent naar een maatwerkverzekering.

Altijd Verzekerd Van Uitgebreide Juridische Bijstand.

Met een handelaarskentekenverzekering verzekert u schade die gemaakt wordt met een voertuig met een handelaarskenteken (groene plaat). Daarvoor is onze inventaris en goederenverzekering. Geloof me, hoe ik er in nederland gebruik van maak is 100% ok.

Deze Groene Kaart Moet Geldig Zijn Vanaf De Dag Van Inschrijving En Ten Minste Tot De Vervaldatum Van De Inschrijving.

Lees meer over de rechtsbijstandverzekering. De dekking aansprakelijkheid motorrijtuigen vergoedt schade die is veroorzaakt met of door een motorrijtuig. Onze “groene plaat”verzekering is eigenlijk een mini garage verzekering.

Procedure En Verzekering Aanvragen Voor Een Plaat X Of W Moeten Worden Voorgelegd Aan De Loketten Van De Div Op Dit Adres:

Een handelaarskenteken, ook wel groene plaat genoemd, is met name geschikt voor autohandelaren die geen grote voorraad aan auto’s hebben. Dan ben je bij de anwb goed verzekerd. Daarom zijn wij dé specialist voor advies over de garage verzekering, de groene plaat verzekering , de brand diefstal verzekering en de autotransport verzekering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.