Verzekering Evenementen

Posted on

Verzekering Evenementen. Bekijk het overzicht en controleer of je in orde bent met de juiste verzekeringen. Controleer of de zaal hiervoor zelf verzekerd is.

Venhorst Verzekeringen SamenDalen
Venhorst Verzekeringen SamenDalen from www.samendalen.nl

Deze dekking geldt voor maximaal 25 verzekerden, zoals organisators, medewerkers en vrijwilligers die bij uw evenement. Hoe goed u ook een groot of klein evenement organiseert, er kan altijd iets gebeuren waar u niet op staat te wachten. De verzekering objectieve aansprakelijkheid brand en ontploffing vergoedt de schade die anderen hebben door een brand of een ontploffing op je evenement.

Regel Jij De Organisatie, Laat Ons De Zekerheid Bieden Dat Je Evenement Ook Financieel Een Feestje Blijft.

Deze dekking geldt voor maximaal 25 verzekerden, zoals organisators, medewerkers en vrijwilligers die bij uw evenement. En dat voor een zeer scherpe premie. De verzekering geldt ook tijdens de voorbereidende of afsluitende werkzaamheden voor een periode van maximaal 5 dagen vóór en na het verzekerde.

Organisatoren Hoeven Zich Niet Aan Te Melden Om In Aanmerking Te Komen Voor De Verzekering.

Een vergunning die plotseling wordt ingetrokken, een artiest wordt ziek op de dag van het optreden, een bezoeker stelt u aansprakelijk voor geleden. Dan heb je mogelijk een evenementenvergunning van de gemeente nodig. Met de evenementen­verzekering van klap no risk verzeker je je uitstekend tegen de risico's die je loopt.

Maar Dan Gebeurt Er Iets Wat De Pret Bederft.

Het kan gaan om blijvende invaliditeit of overlijden. U betaalt dus ook alleen voor wat u verzekert. Op deze manier ben je altijd verzekerd voor eventuele schade die vanuit jouw bedrijf wordt veroorzaakt aan (spullen van) anderen.

De Dekking Is Uit Te Breiden Met Verzekeringen Voor:

Deze verzekerden vermelden wij dan op het polisblad. Bekijk het overzicht en controleer of je in orde bent met de juiste verzekeringen. Dit is een indicatie, de exacte premie kan nog afwijken.

Dit Betekent Dat Ze Zorg Moeten Dragen Voor Hun Eigen Medewerkers En Publiek.

Je kan jezelf verzekeren tegen een annulering van een evenement. Overlijden of ernstige ziekte van de artiest, of met naam genoemde personen welke bepalend zijn voor het evenement. Uw gemeente, bedrijf, vereniging of stichting verzekert hiermee een afzonderlijk evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published.