Verzekering Pleziervaartuig

Posted on

Verzekering Pleziervaartuig. Maar is het werkelijk zo eenvoudig…. Zodat u onbezorgd van uw pleziervaartuig kunt genieten.

Van Rossum & Zn. Verzekeringen
Van Rossum & Zn. Verzekeringen from vanrossum-verzekeringen.nl

Als u de dekking voor diefstal en/of beschadiging heeft, dan is uw inboedel gratis meeverzekerd tot een bedrag van 20% van de verzekerde waarde van uw boot. U bent verplicht om uw pleziervaartuig wa te verzekeren wanneer u het water op wilt. Postbus 473, 6710 bl ede:

Met Een Pleziervaartuigenverzekering Van Eerdmans Kunt U Zorgeloos Genieten Van De Vrijheid Op Het.

Ook als het vaartuig in een bewaakte buitenlandse jachthaven ligt, bent u bij ons aan het juiste adres. Hier kunt u de meeste polisvoorwaarden downloaden en inzien in adobe pdf formaat. Ontdek de pleziervaartverzekering van eoc.

Pleziervaart En Wonen Op Het Water:

En helpen u graag verder om een op maat gemaakte dekking samen te stellen voor het pleziervaartuig van uw klant. Wij bieden dekking voor een brede waaier aan pleziervaartuigen : Ziet u door de golven de zee niet meer?

Met Onze Bootverzekering Stelt U De Verzekering Zelf Samen, Zodat Deze Is Afgestemd Op Uw Eisen En Wensen.

Vrijheid, avonturieren, plezier maken en gezelligheid. Een verzekering voor uw pleziervaartuig! Maar er zijn ook andere waarborgen die u kunt toevoegen :

Hierbij Kun Jebijvoorbeeld Denken Aan:

Hard werken om de boot in goede conditie te houden om vervolgens te kunnen genieten van de mooiste momenten op het ijsselmeer, in de carib of tijdens een atlantic crossing. In onderstaande tabel kan u nagaan waar u op moet letten wanneer u op zoek bent naar een gepaste verzekering. Zodat u onbezorgd van uw pleziervaartuig kunt genieten.

Van Zeilboot Tot Motorboot En Van Speedboot Tot Motorjacht.

Postbus 473, 6710 bl ede: Naast de basisdekkingen zijn er ook vaak nog aanvullende dekkingen mogelijk. Elk type pleziervaartuig heeft behoefte aan een op speciaal voor het pleziervaartuig voorziene polis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.