All Risk Verzekering Auto Wat Is Dat

Posted on

All Risk Verzekering Auto Wat Is Dat. Bij een all risk autoverzekering is schade aan de eigen auto in de meeste gevallen volledig gedekt. Naast schade die je bij een ander veroorzaakt, ben je ook verzekerd voor schades aan je eigen auto.

3.2 Auto verzekerd Economielokaal
3.2 Auto verzekerd Economielokaal from www.economielokaal.nl

In sommige gevallen is dit handig, omdat je daarmee voorkomt dat je terugvalt in schadevrije jaren en een hogere premie moet betalen. Door de meest uitgebreide dekking is de premie ook het hoogst. Op de polis staat vanaf welk moment u verzekerd bent.

Daarnaast Kun Je Er Zeker Van Zijn Dat Je Nooit Je Wagen Zomaar Kwijtraakt, Want Als Deze Total Loss Verklaard Wordt, Ontvang Je In De Eerste Één Tot Drie Jaar De Nieuwwaarde Van Je Auto Terug.

Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Met een all risk verzekering is alle schade gedekt. Maar daar krijgt u dan natuurlijk een.

”All Risk” Betekent ”Alle Risico’s”.

U moet er dan ook niet aan denken dat u er zonder zou moeten. Wat kost een allrisk autoverzekering? Dat maakt de all risk.

De All Risk Autoverzekering Heeft Een Ruimere Dekking Dan De Beperkt Casco Verzekering.

Uw auto is waarschijnlijk een dierbaar bezit. Dus ook als je zelf per ongeluk schade rijdt aan je. Net als schade aan hulpmaterialen, zoals steigers en gereedschappen.

Met Casco Wordt De Eigen Auto Bedoeld:

Een allrisk autoverzekering (ook wel volledig casco genoemd) is de meest complete autoverzekering. Een autoverzekering met allrisk dekking zorgt ervoor dat vrijwel alle financiële gevolgen van schade gedekt zijn. Wat is een all risk autoverzekering?

Dat Een All Risk Verzekering Duurder Is Komt Omdat De Dekking Het Meest Uitgebreid Is.

Met deze verzekering is alle schade aan uw auto verzekerd. Met een all risk autoverzekering ben je dus uitgebreider verzekerd, ook voor schade aan de eigen auto door een ongeluk of als gevolg van brand of diefstal. Bij deze verzekering zijn de meeste schades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.